Vrijwilligersdag in de gemeente Nederweert

Laatst bijgewerkt: dinsdag 02 juli 2013

Vrijwilligerswerk is belangrijk en verdient waardering. Om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet in de Nederweerter samenleving, organiseert Vorkmeer ook dit jaar weer een vrijwilligersdag, in opdracht van de gemeente Nederweert.

De vrijwilligersdag wordt gehouden op zaterdag 19 oktober 2013 en vindt plaats op het sportcomplex van voetbalclub RKSVO in Ospel.

Vrijwilligers zijn op 19 oktober welkom vanaf 13.30 uur. Het officiële programma start om 14.00 uur en rond 18.00 uur zal de afsluiting plaatsvinden. Ook dit jaar is een werkgroep aan de slag geweest met het samenstellen van een leuk en gezellig programma. De vrijwilligers kunnen genieten van muzikale en vermakende optredens en er zullen diverse activiteiten en demonstraties verzorgd worden. Voor een lekker hapje en een drankje wordt gezorgd en leuke prijzen zijn te winnen met de gratis loterij.

Opgave voor vrijwilligersdag
Bent u actief als vrijwilliger in de gemeente Nederweert? Meld u dan aan voor de vrijwilligersdag middels het opgaveformulier. Dit formulier is te downloaden vanaf de website www.vpnederweert.nl en kan ook afgehaald worden bij het kantoor van Vorkmeer in de Pinnenhof in Nederweert en bij de accommodatie van voetbalclub RKSVO in Ospel.

Dit vrijwilligersfeest wilt u toch niet missen? Er is ruimte voor 300 personen en vol=vol.
Dus meld u snel aan! Aanmelden kan tot uiterlijk 22 september a.s. Deelname aan de vrijwilligersdag is kostenloos.

Vorkmeer Nederweert
Kapelaniestraat 4
6031 BX  Nederweert
Tel.: 0495-688249
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012