Musical Moments

Laatst bijgewerkt: dinsdag 08 oktober 2013

Op zaterdagavond 16 november zal in Nederweert-Eind een muziekavond plaatsvinden die geheel in teken staat van musical en film. Twee energieke muziekgroepen uit Eind, harmonie Pro Musica en zanggroep Young Forever vonden elkaar, hoe kan het ook anders, in de muziek.

De samenwerking tussen Harmonie Pro Musica en zanggroep Young Forever is niet uniek. Echter het samen organiseren van een concert wel. Deze opzet heeft ertoe geleid dat zij u een hele mooie avond met een zeer wisselend programma kunnen aanbieden. Een programma met vocale en volledig instrumentale nummers en alles wat daar tussen ligt.

Samen met enkele solisten gaan zij u laten genieten van fantastische muziek uit zeer bekende musicals en films.Denk hierbij aan Mama Mia, Amigo’s Para Siempre, Sky Fall, Andre Hazes en natuurlijk zal in het repertoire de muziek van Andrew Loyd Webber niet ontbreken.
Kortom een zeer gevarieerd programma dat zeker de moeite van het luisteren waard is.
 
De avond begint om 20.00 uur in gemeenschapshuis Reigerhorst(19.00 uur gaat de zaal open). Entree is € 5,00 (Voorverkoop bij zaal Smolenaers:  € 4,00). U bent van harte welkom. Voor informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012