Neewieërter en Dames- Hieërezitting

Laatst bijgewerkt: maandag 06 januari 2014

Unieke ‘Neewieërter en Dames- Hieërezitting’ bij Cafe-Zaal Bi-j Le-nie

Samen met je partner gaan stappen maar toch ook weer niet? Dat kan!
Op zaterdag 25 januari vindt er namelijk een uniek evenement plaats in Nederweert-Eind. In hetzelfde pand vind er tegelijkertijd zowel een heren- als een dameszitting plaats. De twee evenementen zijn slechts gescheiden door één deur want de dames bevinden zich in de zaal terwijl het herenfeest in het café los zal barsten.

Met name de dames krijgen een zeer uitgebreid programma voorgeschoteld.
Voor de dames zal deze muzikale avond worden begeleid door Bloaskracht 11.
Verder zijn er gedurende de hele avond optredens van diverse artiesten. Enkele namen die we al bekend maken zijn Harry en Joerik, de Sauna Boys en de Kolero's. Verder zijn er nog tal van andere artiesten ingepland die we ter verrassing nog niet aan jullie willen verklappen. Om het feest compleet te maken worden de dames tijdens deze avond voorzien van snacks. De entree voor de dameszitting bedraagt 9 euro en kaarten zijn via voorverkoop verkrijgbaar.

Voor de heren in het café is er een ander programma samengesteld.
Een feest-DJ zal ervoor zorgen dat het café omgetoverd zal worden in een hossend geheel. Verder vindt er tijdens deze avond ook nog herenbingo plaats en zijn er diverse leuke prijzen te winnen. 
Humoristische en enthousiaste personen zullen deze avond voor de heren verzorgen waardoor ook de mannen een onvergetelijke avond zullen beleven. De entree voor de heren is gratis.

Mis dit niet en kom samen met al je vrienden of vriendinnen naar deze spetterende zitting. 

De zaal is vanaf 19.30 geopend en het programma start om 20.00 uur.
De voorverkoop voor de zeer uitgebreide dameszitting is inmiddels gestart. Kaarten zijn voor 9 euro te koop bij Ditjes & Datjes, Kerkstraat 49 te Nederweert en uiteraard ook bij Café-Zaal Bi-j Le-nie in Nederweert-Eind. Tot 25 januari!

Locatie:
Cafe-Zaal Bi-j Le-nie
Kruisstraat 53, Nederweert-Eind
Tel. 0495 - 631 296

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012