4e Weerter Truckrun op zondag 7 september

Laatst bijgewerkt: donderdag 21 augustus 2014

Op 7 september organiseert Stichting Truckrun Weert de 4e Weerter Truckrun in de regio Weert-Stramproij-Ell-Kelpen-Baexem-Heythuysen-Leveroy-Nederweert.

Om in de sfeer te komen starten we op zaterdag 6 september om 19.00u met de Truckrunparty. Op ons horecapaviljoen is er dan een optreden van Chewy and the Locals. Deze party duurt tot 23.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Entree is gratis. 

Op zondag is het weer zover. Het belooft weer een heel groot en gezellig spektakel te worden. Voor de start en na de Truckrun is er volop muziek aanwezig. Hiervoor zullen dj Marcel, Johan Veugelers, Dennis Hendrikx, Aldje Hendrikx (Beppie Kraft) en Edje en Frenske wel zorgen. 

Ook dit jaar zullen de deelnemers zich verzamelen bij Lumar aan de Edisonlaan 16 in Weert (Industrieterrein Kampershoek). Van daaruit zal de Truckrun starten en eindigen. Ongeveer 225 trekkers en motorwagens met als bijrijder mensen met een beperking uit de regio zullen in een konvooi een 2,5 uur durende tocht maken door de 8 gemeenten en dorpen: Weert-Stramproij-Ell-Kelpen-Baexem-Heythuysen-Leveroy-Nederweert. 

Het konvooi wordt begeleid door ongeveer 85 motorrijders. Zij zullen het verkeer in goede banen proberen te leiden, zodat er zo weinig mogelijk overlast ontstaat voor de overige verkeersdeelnemers. De organisatie hoopt dat de overige verkeersdeelnemers hun medewerking willen verlenen aan een goede doortocht van het konvooi.

Om 12.40 uur zal wethouder Litjens uit Weert het startsein geven. Vervolgens vertrekt het konvooi. Het konvooi wordt om 15.30 uur terug verwacht. 

Vermeld dient te worden dat de Truckrun alleen mogelijk is dankzij de belangeloze medewerking van vele bedrijven die de motorwagens en trekkers gratis ter beschikking stellen, de chauffeurs die er hun vrije tijd in willen steken, de E.H.B.O. en de vele vrijwilligers waaronder de motorrijders. En niet te vergeten alle sponsoren die de organisatie elk jaar goed gezind zijn. Uw medemens met een beperking is er u dankbaar voor.

Voor actuele informatie zie onze website www.truckrunweert.nl

...een spannende rit voor bijzondere mensen met pit!

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012