75-jarig bestaan parochie St. Gerardus-Majella

Laatst bijgewerkt: dinsdag 02 september 2014

Dit jaar bestaat onze parochie St. Gerardus-Majella 75 jaar. We zijn trots op ons mooie kerkgebouw als bruisend hart van de Eindse gemeenschap. Een plaats waar we met velen samenkomen op scharnierpunten in ons leven. Dat de inwoners van Eind belang hechten aan de kerk als middelpunt van de gemeenschap blijkt uit het feit dat veel dorpsgenoten de kerk financieel steunen en uit het groot aantal vrijwilligers, waarop we altijd een beroep kunnen doen.

Natuurlijk willen we dit heuglijke feit samen met de hele dorpsgemeenschap vieren en wel op zondag 21 september aanstaande. We willen deze feestelijke dag om 10:30 uur beginnen met een H. Mis, waaraan de drie koren van Nederweert-Eind zullen deelnemen. Aansluitend is er op het kerkplein een brunch voor alle inwoners van Eind en voor genodigden. Tijdens de brunch zullen de Eindse muziekgezelschappen voor de sfeer zorgen. Voor de kinderen zullen er - geheel gratis - een springkussen en draaimolen zijn.

Met steun van het Parochieel Comité en enkele sponsoren wordt deze dag mogelijk gemaakt. We ontkomen er echter niet aan om voor de deelname aan de brunch een eigen bijdrage te vragen. Uiteraard hebben we geprobeerd om dit bedrag zo laag mogelijk te houden. Volwassenen betalen € 6,-- p.p. en kinderen t/m 12 jaar € 4,--. Voor dit bedrag krijgt u soep, broodjes, vlaai, fruit, koffie, thee, chocomel en fristi.

U kunt zich hiervoor aanmelden bij Café Zaal van Nieuwenhoven, Pastoor Maesplein 1 of bij Café Zaal Bi-j Le-nie, Kruisstraat 53 in Nederweert-Eind. Aanmelding gebeurt via contante betaling en kan t/m 14 september. Bij opgave ontvangt u een polsbandje als bewijs van uw deelname.

Wij hopen dat het een mooi feest wordt, waaraan de hele Eindse gemeenschap zal deelnemen. Graag tot ziens op zondag 21 september.

Met vriendelijke groet,

Parochiecommissie St. Gerardus-Majella, Nederweert-Eind

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012