Vriendinnendag bij Eindse Boys

Laatst bijgewerkt: zaterdag 11 oktober 2014

Voetbalvereniging Eindse Boys heeft al vele jaren een zeer bloeiende damesafdeling binnen haar gelederen. Maar liefst 75 dames en meisjes zijn binnen de vereniging actief. Een seniorenteam, een B-meisjes-, een D-meisjes- en een E-meisjesteam. Daarnaast spelen er nog meisjes in de diverse mix-teams en bij de mini’s. Tijdens diverse bijeenkomsten van de KNVB werd de gestructureerde aanpak van Eindse Boys als voorbeeld gesteld.  

Om nog meer meisjes, meiden en dames kennis te laten maken met de snelst groeiende sport in Nederland, dames en meisjesvoetbal, organiseert Eindse Boys een VRIENDINNENDAG. Op woensdag 22 oktober, tussen 14.00 tot 17.00 uur, zijn alle meiden vanaf 6 tot 17 jaar, hartelijk welkom op sportpark op den Hooven van Eindse Boys. Op een gezellige en ontspannen manier kan men kennis maken met de voetbalsport, men wordt uiteraard op leeftijd ingedeeld. Kom samen met je vriendin naar deze vriendinnendag, “Misschien ben jij wel het volgende Girl, dat lid wil worden van de Boys”

Aanmelden en info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012