Fluwelen gordijnen of figureren als kindje Jezus?

Laatst bijgewerkt: donderdag 06 november 2014

Het is herfst en de eerste stappen zijn gezet voor Eynder Winter Festijn 2014. Voor het zesde jaar ontmoeten Dickens en Balthazar elkaar tijdens het Eynder Winter Festijn op 26 en 27 december in het openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind. We zoeken figuranten, kindje Jezus, zangers, muzikanten, cateringpersoneel, mensen voor in een standplaats in de Oosterse bazaar, groen voor versiering en zelfs fluwelen gordijnen. 

Heeft u snoeimaterialen te gebruiken voor de versieringen? Bel dan met Corry Lambrichts (06) 1258 3115. Heeft u nog oude fluwelen gordijnen? Neem dan contact op met Anja van Mierlo via (06) 2522 1516 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Figureren
Wilt u of kent u iemand die wil figureren? Een moeder, vader en baby die als Maria, Jozef en kindje Jezus ongeveer anderhalf uur willen figureren? Kent u zangers of muzikanten met name voor 26 december die hun muziek en/of liederen willen laten horen? Ook zoeken wij nog mensen voor de catering. Verwijs de mensen naar het opgaveformulier op de site www.eynderwinterfestijn.nl of als u zelf wilt helpen, vul het formulier zelf in. 

Standplaats in Oosterse bazaar
Er zijn nog een paar standplaatsen beschikbaar in de Oosterse bazaar in het Bethlehem-tijdsbeeld. Heeft u een act waarbij u het publiek laat zien hoe de aangeboden waar wordt vervaardigd? Denk aan oude ambachten of ambachtelijk vervaardigde (streek)producten die u op originele wijze  presenteert? Heeft u interesse in een standplaats, liefst voor beide dagen? Stuurt u dan een e-mail naar Judith Spijkerman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afsluitende parade
Nu het museumseizoen is afgesloten, kunnen we het terrein van Eynderhoof weer Eynder Winter Festijn-klaar gaan maken. Net als de voorgaande jaren blijven de drie thema's; Dickens, Bethlehem en EynderRyck. Dus Scrooge, de Kerstman, het Dickens straatbeeld, de Oosterse bazaar en de levende kerststal, maar ook de ridders en raven, het bos met de heks en de boskoning: u ziet het terug in Eynderhoof. Uiteraard zijn we weer druk bezig met nieuwe ideeën. Zo komt er een act in het nieuwe kapelletje. Dit sfeervolle kerstfestijn vindt op 26 en 27 december van 15.00 tot 19.00 uur plaats. Beide dagen sluiten we af omstreeks 19.00 uur met een spetterende parade. Houd de site in de gaten voor meer nieuws!

www.eynderwinterfestijn.nl

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012