Prins Paul I, nieuwe Prins van KV De Piepkukes

Laatst bijgewerkt: woensdag 14 januari 2015

Zaterdag 10 januari werd tijdens de drukbezochte pronkzitting in gemeenschapshuis Reigershorst oud-Prins Bart II op ludieke wijze door de Prinsengarde opgenomen in hun gezelschap.

Na deze ceremonie werd de nieuwe Prins, samen met zijn Prinses, middels een spectaculaire act door Vorst Peter uitgeroepen als 47e Prins van KV De Piepkukes.

De nieuwe Prins van KV De Piepkukes is de 27-jarige Paul Bensen. Geboren en getogen in Nederweert-Eind en woonachtig op de Steutenweg te Nederweert-Eind.
Prins Paul I en zijn geliefde Prinses Anke willen het komende jaar gaan samenwonen in hun woning aan het Eind in Nederweert-Eind.In het dagelijks leven is Prins Paul I eigenaar van een kalveren bedrijf en verzorgt als bedrijf diverse vormen van mestverwerking. Verder is hij vaste chauffeur van de vastelaovundj wagen en mede oprichter van V.V. de Prulle-Joekels. Paul gaat graag op stap met zijn vrienden en alles wat met tractoren te maken heeft valt binnen zijn hobby’s.
Prinses Anke is werkzaam bij Beek en Bos in Heythuysen en is stagiaire bij Sint Jans Gasthuis te Weert. Ook zij heeft stappen en vastelaovundj vieren als hobby. Anke is een 6 tal jaren actief geweest bij onze dansgarde de Kwikstertjes. Samen zijn zij het 2e prinsenpaar van V.V. de Prulle-Joekels welke zeer betrokken zijn bij het vastelaovundj gebeuren binnen de Eindse gemeenschap. Prins Paul I was Schoolprins bij de Tweesprong en adjudant bij JKV de Krielkes, de jeugdafdeling van KV de Piepkukes.

Het nieuwe Prinsenpaar wordt bijgestaan door 3 adjudanten. Mark Thijssen, Rik Verheijen en Jeffrey Vaes.
Prins Paul I zal het komende jaar regeren in het Piepkuke-rieek onder het volgende devies.

“Piepkukes, Kriele en Prulle, ut aes um ut aeve,
Vae gaon unne kei-j sjieke vastelaovundj belaeve!”

Prins Paul I heeft de huisorde ingesteld van “ut Traktorke”.
Op zondag 25 januari is er in Zaal van Nieuwenhoven, aan het Pastoor Maesplein te Nederweert-Eind een Prinsenreceptie. Aanvang 13.33 uur. Verenigingen zijn welkom vanaf 15.33 uur

Gae moogtj allemaol koome!!!

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012