Uitroeping Boerenbruidspaar KV Piepkukes 2015

Laatst bijgewerkt: vrijdag 13 maart 2015

Tijdens een zeer gezellige eerste Bonte Avond van KV de Piepkukes was de uitroeping van het Boerenbruidspaar en de gehele Boerenfamilie het hoogtepunt van een aaneenschakeling van een avond vol dans, muziek, zang en veel humor.

De jeugdige Vastelaovundj groep Fijn Beej-Ein heeft ook in 2015 de uitroeping van het Boerenbruidspaar en de gehele familie voor haar rekening genomen.

Allereerst werden de ouders van zowel de bruid als de bruidegom ontmaskerd en bekend gemaakt door spreekbuis Stefan Bloemers. Vervolgens kwamen de getuigen en bruidskinderen aan bod.

Als laatste werd het bruidspaar bekend gemaakt via een letterspel. De obers Erwin en Stef gingen enkele toeschouwers een lekker koel pilske aanbieden, waar aan de onderkant van het pilske de letters van het bruidspaar zaten. Na 13 pilskes werd zo het Boerenbuidspaar van 2015 van KV de Piepkukes bekend gemaakt:

Bruid: Marieka, Hendrika, Anna, Gerarda,  dochter van Wim Claessens oet de stad en van oos mam oet Mierlo en van hendige Hein, prutser van de ierste orde: Marieka Hendrikx.

Bruidegom: Erpelke van Harrie van Tiskus Tjeuke en An van Haag Sjang en van Mien van Uuls en Leen van Liebe Mina: Johan Hermans.

Het thema van de Boerenbruiloft 2015 is:

“Wie zaait zal oogsten” 


BOERENBRUILOFTFAMILIE 2015:

Bruid: Marieka van oos pap en oos mam en van hendige Hein, prutser van de ierste orde: Marieka Hendrikx.
Bruidegom: Erpelke van Harrie van Tiskus Tjeuke en An van Haag Sjang en van Mien van Uuls en Leen van Liebe Mina: Johan Hermans.
Ouders Bruid: Berlinde van Louis van Pierre van plicht Graat en van Riek van Bertje Pennings: Berlinde Mennen-Janssen en Bertus van Kets, nakomeling van Kets Sjeng en Heijer Tringke: Bert van Nieuwenhoven.
Ouders Bruidegom: Sylvia van Hans van Marinus en Marietje Jansen en van Diny van Driek en Drien van de Laar: Sylvia Zegveld en Jan van Harry van Bieele Sjang en Siemkus An en van Nel van Houts Koeebe Zjang en Zuure Lies: Jan Jacobs.
Getuigen: Ilse van Huub van Keppels Ber en Toke van Houts Ber en van Toos van Gutjes Louis en Lies van Soeurske: Ilse Kneepkens en Daan van Ria van Pietje Claessen Teunke en van Mie van Frenske Stikkelbroek en van Bert van Sjef van Gon en van Jackie van Iedje van Meulenhof: Daan Peeters
Bruidskinderen: Manoek van Henk van Harrie van de Bekker en Lieske Tieewe en van Petra van Bert van Groels en Toos van Terke: Manoek Simons en Leike van Wim van Piet van Haeze Ber en van Tiny van Jan van Houts Lei: Leon Linders.

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012