Gratis Eindse vlag

Laatst bijgewerkt: woensdag 21 januari 2015

Na de zeer geslaagde viering van het 75-jarig bestaan van onze parochie staan er ook komend jaar verschillende jubilea op het programma (o.a. 40 jaar Festeynder en 25 jaar Eynderhoof). Een en ander willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan; u hoort daar te zijner tijd nog van.

Om deze evenementen nog meer luister bij te zetten, heeft het Parochieel Comité besloten een vlag te laten maken, die onze kern symboliseert. Tijdens de afgelopen nieuwjaarsreceptie is de vlag officieel gepresenteerd. De vlag wordt aan ieder huishouden in Eind gratis ter beschikking gesteld. Het is de bedoeling deze te laten wapperen bij feestelijkheden in ons dorp (b.v. communie, Festeynder). Daarmee worden deze feesten nog kleurrijker en levendiger gemaakt en laten wij onze verbondenheid blijken.

Omdat hier nogal wat kosten mee gemoeid zijn, willen we de vlag cadeau doen aan hen, die deze ook daadwerkelijk in voorkomende gevallen gebruiken. U kunt uw interesse kenbaar maken door een mail te sturen naar onze secretaris Henk Douven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of door door een briefje bij hem af te geven (Eind 18). De aanmeldingstermijn voor de vlag loopt tot 12 februari 2015. 

De vlag wordt in het voorjaar beschikbaar gesteld aan diegenen, die zich hebben opgegeven. We hopen dat van dit aanbod massaal gebruik wordt gemaakt en zien een kleurrijk feestjaar tegemoet. 

Parochieel Comité Eind

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012