Feestelijke opening wandelnetwerk Nederweert

Laatst bijgewerkt: zaterdag 21 maart 2015

Op zondag 29 maart wordt het wandelknooppuntennetwerk in Nederweert officieel geopend. De werkgroepen en alle betrokkenen nodigen u uit om dit feestelijke moment mee te vieren. Dit kan door mee te lopen tijdens een van vijf themawandelingen, die op zondag 29 maart om 10.00 uur vertrekken vanuit elke kern. 

Het wandelroutenetwerk in de gemeente Nederweert bestaat uit ruim 175 kilometer tweezijdig bewegwijzerde wandelpaden en kwam tot stand in samenwerking met werkgroepen uit elke kern. Wandelaars kunnen routes uitstippelen via circa 160 knooppunten in het veld. Het netwerk telt acht aanbevolen startpunten. Hier is ook parkeergelegenheid.

In Eind organiseren we op zondag 29 maart een cultuurhistorische thema wandeling. We vertrekken om 10.00 uur bij Café 't Verschil aan het Pastoor Maesplein. De wandeling is ca 6 km lang en vindt plaats onder leiding van een gids. Na afloop van de wandeling zullen de deelnemers een kaart van het wandel knooppunten netwerk van Nederweert ontvangen. De wandeling is ook geschikt voor kinderen.

Voor vragen over deze wandeling kunt u terecht bij Henk Douven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Werkgroep Knopen Lopen Eind

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012