Uitreiking van de Eindse vlag

Laatst bijgewerkt: zondag 22 maart 2015

Na de zeer geslaagde viering van het 75-jarig bestaan van onze parochie staan er ook komend jaar verschillende jubilea op het programma (o.a. 40 jaar Festeynder en 25 jaar Eynderhoof). Een en ander willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om deze evenementen nog meer luister bij te zetten, heeft het Parochieel Comité besloten een vlag te laten maken, die onze kern symboliseert. De  vlag wordt aan ieder huishouden in Eind gratis ter beschikking gesteld. Het is de bedoeling deze te laten wapperen bij feestelijkheden in ons dorp (b.v. communie, Festeynder). Daarmee worden deze feesten nog kleurrijker en levendiger gemaakt en laten wij onze verbondenheid blijken.

We hebben u hierover al eerder met een nieuwsbrief geïnformeerd en gevraagd uw interesse kenbaar te maken. Hierop is massaal gereageerd; we ontvingen bijna 300 aanmeldingen. De vlaggen zijn inmiddels besteld en worden op de volgende tijdstippen uitgereikt in de Reigershorst:

- Vrijdag 27 maart tussen 18.30 en 20.00 uur
- Zaterdag 28 maart tussen 11.00 en 12.30 uur.

Mocht u naar aanleiding van de eerdere oproep niet gereageerd hebben, dan kunt u alsnog een gratis vlag afhalen. We hebben namelijk een aantal extra exemplaren besteld.

Parochieel Comité

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012