F1 Eindse Boys gehuldigd

Laatst bijgewerkt: maandag 11 mei 2015

10 mei werden de kampioenen van de Eindse Boys gehuldigd.
Na een spannende wedstrijd in de nacompetitie om in de 4e klas te gaan spelen van het 1e van de Eindse Boys tegen Egchel was het tijd om de F1 te huldigen voor hun kampioenschap en bijzondere prestatie om dit twee keer op rij en ongeslagen te doen.

Maar eerst de wedstrijd Eindse Boys – Egchel. De eerste helft was Egchel duidelijk sterker en moesten de boys er hard aan trekken, uiteindelijk ging men met 0-1 de rust in en moest er hard gewerkt worden, wat resulteerde in een 2-1 voorsprong voor de Eindse Boys. Helaas werd het voetbal vanaf dat moment minder een samenspel en resulteerde dit uiteindelijk in de gelijkmaker van Egchel. Met een eindstand van 2-2 is de start in de nacompetitie gemaakt, maar moet er zeker nog hard gewerkt worden om in aanmerking te komen voor een plek in de vierde klas.

Na deze enigszins teleurstelling was het tijd voor de huldiging en roemde de speaker de kwaliteiten van het 1e F-team dat ongeslagen voor de 2e keer kampioen is geworden in twee opeenvolgende klassen. Het eerste van de Eindse Boys ging met deze kampioenen op de foto en spoten, alsof het champagne was, water over de jongens heen. Die vonden dit natuurlijk geweldig!
Na de felicitaties was het tijd om van het veld te gaan en kon men nog even nagenieten in het zonnetje.

Via deze weg feliciteren wij de F1 nogmaals en bedanken wij de coaches voor hun inzet en begeleiding. Op naar het volgende (weer succesvolle) seizoen!

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012