Uitnodiging Midzomerconcert

Laatst bijgewerkt: zondag 21 juni 2015

Beste inwoners van Nederweert-Eind,

Openluchtmuseum Eynderhoof is jarig en opent zaterdagavond 4 juli om 19.00 uur haar poorten speciaal voor alle inwoners van Nederweert-Eind en omgeving en alle vrijwilligers van Eynderhoof voor een speciale gebeurtenis. In het kader van 25 jaar bestaan van het openluchtmuseam Eynderhoof, zal harmonie Pro Musica samen met zanggroep Young Forever van Nederweert-Eind een geweldige muzikale avond verzorgen.

Er staat een programma voor alle leeftijden en liefhebbers van diverse soorten luistermuziek. Het belooft een geweldig spektakel te worden. Van 19.30 uur tot 22.00 uur kan iedereen genieten van een exclusief voor deze avond samengesteld programma, met medewerking van o.a.:

Zanggroep Young Forever
Harmonie Pro Musica
Solisten
Jeugdkoor

En dat allemaal in de fantastische ambiance van ons eigen openluchtmuseum Eynderhoof dat dit jaar haar 25 jarig bestaan viert. De entree is gratis en er wordt gezorgd voor een gezellige sfeer, een hapje en een drankje.

Namens bestuur, vrijwilligers en leden van Stichting openluchtmuseum Eynderhoof, Zanggroep Young Forever en Harmonie Pro Musica.

Peter Willekens, Marjo Timmermans en Jos Thijssen

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012