Programma Festeynder Plein 2015

Laatst bijgewerkt: dinsdag 23 juni 2015

Entreevrij muziekfestival met gevarieerd programma op zaterdag 8 augustus

20.00u 21.15u Sannie's Kitchen
21.30u 22.30u Mindy & The Good Vibes Society
22.30u 23.00u Loterij
23.00u 1.00u Joe Cocker Heavy Blues Band


Maar liefst drie verschillende bands, met ieder een unieke muzikale inslag zullen  de bezoekers verrassen met hun live optredens met gezellige en herkenbare muziek. Maar liefst ±2500 mensen bezochten in 2014 Festeynder Plein en de sfeer was geweldig.
De drie bands die op Festeynder Plein 2015  spelen zijn: 

JOE COCKER  HEAVY BLUES BAND
Op 22 december 2014 overleed Woodstock legende Joe Cocker in de leeftijd van 70 jaar,  maar de Joe Cocker Heavy Blues Band uit Frankrijk zal zijn levenswerk voortzetten door het geven van tribute concerten in de geest van Joe Cocker zelf.  

Zanger Joe Carducci, gezegend met eenzelfde rauw stemgeluid als de Woodstock meester zelf, laat samen met zijn Heavy Blues Band de klanken van Joe Cocker verder klinken. De 10-koppige HEAVY BLUES BAND, compleet met koperblazers en de rauwe stem van Zanger Joe Carducci, laat de blues rock atmosfeer van Joe Cockers grootste hits op Festeynder Plein 2015 herleven! Joe Cocker en Joe Carducci. JC en JC, dezelfde initialen, dezelfde stem, hetzelfde talent.

MINDY & THE GOOD VIBES SOCIETY
Maak kennis met ‘Mindy & The Good Vibes Society’, een 5-mansband die repertoire van the old days, maar ook van nu speelt. Deze band met zeer stijlvolle vintage uitstraling heeft alles in huis om het publiek te vermaken met een dosis muziek om van te genieten en op te dansen! On stage staat zangeres Mindy met haar betoverende stem  Dit alles ondersteund door in pak en hoed gestoken toetsenist, gitarist, contrabassist en ritmesectie.

Veel hedendaagse artiesten, zoals bijvoorbeeld Bruno Mars, Justin Timberlake, Joss Stone en Alain Clark, vinden nog steeds inspiratie uit oude dansmuziek. Hits van deze artiesten zullen bij ‘Mindy & The Good Vibes Society’ dus ook zeker niet ontbreken. Een optreden van ‘Mindy & The Good Vibes Society’ betekent dansen met een onuitputtelijke hoeveelheid energie. Zij voorzien uw feest niet alleen van muziek, maar creëren een prachtig vintage feest dat het publiek nog lang zal bijblijven.

Zangeres Mindy Broeren-Martosoedjono kwam op TV in Nederland via The Voice Of Holland in het team van Marco Borsato. Maar ze zingt al vanaf haar 5e, in vele bands en projecten. Juni 2013 lanceerde ze een eigen EP met haar band. Uit deze band is The Good Vibes Society ontstaan.

SANNIE's KITCHEN
Sannie's Kitchen is geformeerd rond Nederlands 'hardest working' bluesharpiste Sannie Jansen. De band speelt een vrolijke mix van rhythm and blues, swingende rock en soulclassics in een bluesjasje. Met een repertoire geïnspireerd op melodielijnen van Sam Cooke, Solomon Burke en Curtis Mayfield en de grooves van dr. John en Ray Charles, is de soul onmiskenbaar aanwezig in de bluesy sound van Sannie's Kitchen. Maar ook nummers van Bono, Van Morrison en Michael Jackson ontkomen niet aan de hogedrukpan van de energieke Roermondse band. Sannie's Kitchen geniet bekendheid vanwege haar bijzondere sound en energieke optredens!

Sannie Jansen speelt haar hele leven al mondharmonica. Als kind wilde ze eigenlijk net als haar grote zus een gitaar bespelen maar dat zat er niet aan. Ze kreeg een mondharmonica en heeft het instrument nooit meer opzij gelegd. De mondharmonica (ze spreekt liever van 'bluesharp') is haar klankbord. Verdriet en vreugde leeft ze uit op haar instrument en ze brengt haar emotie over op de luisteraar. De blues en die emotionele instelling passen perfect bij elkaar. 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012