Openingsdiner Eettafel Eind op 17 september

Laatst bijgewerkt: vrijdag 23 oktober 2015

Donderdag 17 september gaat de eerste Eettafel Eind van start. De belangstelling voor het openingsdiner is groot, zodat het een gezellig feest voor iedereen belooft te worden. De kinderen van Basisschool De Tweesprong hebben voor een leuke aankleding gezorgd en onder de genodigden bevinden zich enkele graag geziene gasten. 

Vanaf 1 oktober wordt er iedere eerste en derde donderdag van de maand een driegangenmenu geserveerd in Café/Zaal van Nieuwenhoven, tegenover de kerk in Nederweert-Eind. Iedereen is welkom, mits u tijdig aanmeldt. 

Klik hier voor aanvullende informatie in de folder

Het bestuur kijkt terug op een drukke maar vooral ook heel leuke periode, waar het dorp zich weer van zijn beste kant heeft laten zien.

‘We hebben op niemand vergeefs een beroep gedaan en anderen meldden zich spontaan aan met hulp. Het is fijn te merken dat het initiatief van een open eettafel in Eind zo goed wordt ontvangen’, aldus een tevreden voorzitter Wil Heijnen. ‘We zijn er ook trots op dat we in korte tijd genoeg vrijwilligers bij elkaar hebben gekregen, die op de donderdagen willen helpen met opdienen en afruimen. We hopen ook in de toekomst op genoeg steun en enthousiasme te kunnen rekenen om twee keer per maand een open eettafel te blijven organiseren, waarbij iedereen die komt, zich ook echt welkom voelt. Voor het bestuur is het initiatief in ieder geval al geslaagd.’

Aanmelden of meer weten?
Wil Heijnen: 06-20372633
Twan Wijen: 0495-632188
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012