Kerststerren actie Eindse Boys

Laatst bijgewerkt: zaterdag 01 december 2018

Op zaterdag 8 december is het weer zo ver, dan zal Eindse Boys in de gemeente Nederweert een kerststerren actie houden ten bate van haar jeugdafdeling. Er is Eindse Boys veel aan gelegen om hun jeugdleden op een zo optimale, maar ook zo plezierig mogelijke manier, te laten genieten van het voetballen. Door o.a. deze actie hoopt men de middelen hiervoor bij elkaar krijgen.

Vanaf 10.30 uur zullen (jeugd)leden tijdens een huis aan huis actie, de extra grote kerststerren aanbieden voor € 4,50 per stuk.
Vooraf bestellen kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afhalen en tevens verkoop op zaterdag 8 december tussen 10.00 en 14.00 uur in de kantine van Eindse Boys.

Grote zelfwerkzaamheid
Om het ledental van 375, waaronder 75 dames en meisjes, te kunnen handhaven, wil de club er voor zorgen dat de vrijwilligers onder zo optimaal mogelijke omstandigheden kunnen werken. Gelukkig beschikt Eindse Boys nog over voldoende vrijwilligers, maar goede middelen om te werken is een extra stimulans om er mee door te gaan.

Bij Eindse Boys doen we het samen
Dat is de leuze waarmee de vereniging vanaf 2017 aan de slag is gegaan om de betrokkenheid van de leden en ouders van jeugdleden te vergroten. Ieder naar vermogen een vrijwilligersbijdrage leveren, waardoor de huidige vrijwilligers worden ontlast en er een basis voor de toekomst wordt gelegd. Door er samen de schouders onder te zetten, bijvoorbeeld bij een actie als deze, kan de contributie aantrekkelijk blijven. Het actieplan “Bij Eindse Boys doen we het samen” begint zijn vruchten af te werpen en daarom kijkt de vereniging optimistisch naar de toekomst.

Heb je interesse om lid te worden van deze mooie en actieve vereniging met een lage contributie, kijk dan eens op de site www.eindseboys.nl


De meisjes onder 17 van Eindse Boys 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012