Denk mee over mobiliteit. Vul de vragenlijst in!

Laatst bijgewerkt: vrijdag 03 mei 2019

De gemeente Nederweert werkt -samen met bureau Kragten- aan het Mobiliteitsplan Nederweert. In het Mobiliteitsplan besteden wij aandacht aan de huidige verkeerssituatie binnen de gemeente Nederweert. Vervolgens stellen wij een toekomstplan met uitvoeringsprogramma op om Nederweert ook in de toekomst bereikbaar, verkeersveilig en leefbaar te houden.

Bij het opstellen van het Mobiliteitsplan betrekken wij graag uw ideeën over de toekomst en uw specifieke kennis en ervaringen over de huidige verkeerssituatie. Om uw ideeën mee te nemen, gaan wij interviews afnemen op zaterdag 4 mei 2019 van 8:30 tot 12:00 uur bij Eynderhoof (afleverlocatie oud-papier).

U bent van harte welkom langs te komen. Ook kunt u de vragenlijst hier downloaden.
Vanaf 2 mei 2019 kunt u deze vragenlijst bovendien ook ophalen bij Reigershorst.

De ingevulde vragenlijst kunt u uiterlijk 15 mei 2019 indienen via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of afgeven bij de Reigershorst, het gemeentehuis, of Huiskamer Nederweert in zorgcentrum St. Joseph.

Het resultaat van de interviews en de ingevulde vragenlijsten wordt gebruikt voor het op te stellen Mobiliteitsplan Nederweert, waarin de plannen voor de komende 10 jaar worden beschreven.

Bron: https://www.nederweert.nl/inwoners/actueel-in-nederweert_42953/item/denk-mee-over-mobiliteit-vul-de-vragenlijst-in_112495.html

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012