Uitnodiging terugkomsessie Omgevingsvisie op 14 november

Laatst bijgewerkt: zaterdag 02 november 2019

Het afgelopen jaar haalde de gemeente Nederweert heel veel informatie op om te komen tot een nieuwe visie voor het buitengebied. Inmiddels is er een Voortontwerp Omgevingsvisie Buitengebied van Nederweert. Heeft u het document al gelezen?

De visie beschrijft op hoofdlijnen hoe we in de toekomst met het buitengebied om willen gaan
Het gaat om een gezonde leefomgeving, voldoende verdienvermogen en de klimaatveranderingen. Maar onder andere ook om duurzaamheid en andere gebiedsontwikkelingen (inrichting en beheer).

Op dinsdag 8 oktober nam de gemeenteraad een belangrijke stap in het proces
De raadsleden steunden de hoofdlijnen van de visie. De raad stemde ook in om met het voorontwerp opnieuw het gesprek aan te gaan ‘met buiten’. Dat gaan we doen.

Donderdag 14 november vindt er een terugkomavond plaats in De Dorpsherberg in Ospel
Deze bijeenkomst is een vervolg op de grote meedenkavond op 2 oktober 2018. Die avond vormde de start om te komen tot de nieuwe visie. In het jaar dat volgde haalden we ontzettend veel informatie op bij verschillende belanghebbenden en belangstellenden.

Nu nodigen we u opnieuw uit
Die informatie is samengevat in het voorontwerp. Deze koppelen we onder meer terug op 14 november. We horen graag uw mening over het voorontwerp van de Omgevingsvisie om te komen tot een buitengebied waar het goed wonen, werken en recreëren is.

Kom ook
U bent van harte uitgenodigd.
Datum: donderdag 14 november 2019
Locatie: Dorpsherberg Ospel, Casseweg 1A
Tijd: 19.00 - 22.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur

Waar vind ik het voorontwerp?
Graag aanmelden voor de avond, dit kan via: www.nederweert.nl/omgevingsvisie. Daar vindt u ook het voorontwerp van de Omgevingsvisie.

We hopen op u komst!

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012