Eynder Pieck Festeyn krijgt tweede editie

Laatst bijgewerkt: zaterdag 01 februari 2020

Op 12 en 13 december piekt Nederweert-Eind opnieuw

Na een geslaagde eerste editie van het Eynder Pieck Festeyn komt er een vervolg. In het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 december 2020 vindt er een tweede editie plaats van dit winterse kerstevenement met voor ieder wat wils.

Vorig jaar trok het Eynder Pieck Festeyn zo’n 3.500 bezoekers en is daarmee een geslaagd evenement dankzij de enthousiaste inzet van de vele vrijwilligers, figuranten, muzikanten, koorleden, artiesten en standhouders. Daarom heeft Dorpsraad Eind samen met Openluchtmuseum Eynderhoof en de vijf deelnemende verenigingen besloten om een vervolg te geven aan deze unieke samenwerking.

Het doel om de saamhorigheid van Nederweert-Eind te bevorderen, de deelnemende verenigingen financieel te versterken en de relatie tussen Eynderhoof en haar omgeving hechter te maken staat wederom centraal. Alle partijen die vorig jaar deelnamen, hebben al vol enthousiasme toegezegd om mee te doen.

De Oudhollandse taferelen van Anton Pieck krijgen weer een prominente rol tijdens dit evenement. Over de precieze invulling wordt de komende maanden nog nagedacht en in de weken voor het evenement gecommuniceerd. Houd de pagina van Eynderhoof en de facebookpagina Eynder Pieck Festeyn in de gaten voor meer details.

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012