Eynder Pieck Festeyn uitgesteld tot 2021

Laatst bijgewerkt: dinsdag 15 september 2020

Het vorig jaar voor het eerst gehouden Eynder Pieck Festeyn gaat dit jaar vanwege het coronavirus niet door. De organisatie heeft dit besluit vanwege de coronacrisis  helaas moeten nemen. Als organisatie willen we de gezondheid van onze vele vrijwilligers en bezoekers niet in gevaar brengen. Het Eynder Pieck Festeyn zou op zaterdag 12 en zondag 13 december 2020 voor de 2e keer plaatsvinden in Nederweert-Eind.

Bij het Eynder Pieck Festeyn wordt het Openluchtmuseum Eynderhoof omgetoverd tot een kerstdorp uit de tijd van Anton Pieck met kerstkramen, vele oude ambachten,  muzikanten, koren, straatartiesten en figuranten die het publiek vermaken. Een evenement als Eynder Pieck Festeyn en ook de plek waar het gehouden wordt staat of valt bij de inzet van de vele vrijwilligers in allerlei levensfases. Het is dan ook van belang dat we rekening houden met niet alleen de gezondheid en veiligheid, maar ook juist het maatschappelijke en sociale aspect. Met de richtlijnen die nu gelden is het niet mogelijk om een Festeyn te brengen dat eer doet aan de vorig jaar opgebouwde naam en nog belangrijker aan de inzet van onze vrijwilligers.

Het uitstel van het Eynder Pieck Festeyn is echter geen afstel; De organisatie gaat samen met de vrijwilligers alvast aan de slag om volgend jaar de 2e editie te laten slagen.

Dus zet zaterdag 11 en zondag 12 december 2021 alvast in je agenda en
zorg dat je er bij bent!

Het Eynder Pieck Festeyn
Zorg dat je er bij bent in 2021!

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012