Eettafel Eind begint weer!

Laatst bijgewerkt: donderdag 17 juni 2021

Het mag weer! Eettafel Eind wil starten op donderdag 17 juni om 12.00 uur naar de richtlijnen van het RIVM. Er zijn nieuwe tafelbladen gemaakt voor op de tafels waar 4 personen aan kunnen zitten. Er is plaats voor 40 gasten. De eettafel wordt gehouden bij Café/Zaal van Nieuwenhoven in Nederweert-Eind.

Deelnemen
Alle deelnemers moeten zich opgeven voor dinsdag 15 juni voor 19.00 uur of ze willen komen eten. Als je je niet fit voelt, meld je dan niet aan. Mocht je je niet fit voelen na aanmelding, meld je dan zo snel mogelijk af, we willen geen risico lopen voor de gasten die wel komen. Houd je aan de 1,5 meter afstand om zo weer gezellig te kunnen deelnemen aan de eettafel. Desinfecteren van je handen voor binnenkomst en voor elk toilet bezoek is verplicht en 1 persoon in de toiletruimte. Handen wassen na elk toilet bezoek is verplicht.

Aanmelden
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar Wil Heijnen via 06-20372633.
Wie nog meer informatie wil of vragen heeft, ze horen het graag.

Oproep
Wie wil graag als vrijwilligster komen helpen bij het serveren van de maaltijd aan de gasten. Gemiddeld wordt je dan 8x per jaar ingedeeld voor hooguit 3 uurtjes per keer.
Voor meer informatie bel naar Wil Heijnen 06-20372633 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012