Dorpsraad Eind en diverse verenigingen van Eind doen mee aan Rabo ClubSupport

Laatst bijgewerkt: zondag 03 oktober 2021

Iedereen die lid is van de Rabobank mag van 4 tot 25 oktober 3 stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs, verenigingen en stichtingen die meedoen aan Rabo ClubSupport.

Dorpsraad Eind heeft als doel om de opbrengst van de Rabo ClubSupport te gebruiken voor het Eynder Pieck Festeyn op 11 en 12 december, waarbij Openluchtmuseum Eynderhoof wordt omgetoverd tot een kerstdorp uit de tijd van Anton Pieck. Samen met het openluchtmuseum en diverse Eindse verenigingen wordt hard gewerkt om dit weer mogelijk te maken. Alle deelnemende verenigingen delen in de opbrengst van het evenement en indirect dus ook in de opbrengst van de Rabo ClubSupport van Dorpsraad Eind.

Kunnen Dorpsraad Eind en de verenigingen van Eind op jullie stem rekenen?
Stem dan tussen 4 en 25 oktober in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport op Dorpsraad Eind en de verenigingen van Eind. Ga naar het overzicht van de deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar!
Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan heb je geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers vind je onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt zie je deze knop via 'Service' en vervolgens 'Lidmaatschap'.
Leden van de Rabobank die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een persoonlijke stemcode.

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012