Vrijwilligersdag

Laatst bijgewerkt: maandag 01 oktober 2012

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving! Als blijk van waardering voor het vele werk dat de vrijwilligers verzetten, organiseert Vorkmeer, in samenwerking met de gemeente Nederweert, een vrijwilligersdag. De vrijwilligersdag vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 oktober van 15.00 tot 18.00 uur.
We organiseren de vrijwilligersdag voor alle mensen die zich vrijwillig inzetten in de gemeente Nederweert.

Programma
De opzet van de vrijwilligersdag is anders dan voorgaande jaren. De vrijwilligersdag bestaat dit jaar uit twee activiteiten, die plaatsvinden op twee verschillende locaties. De vrijwilliger maakt zelf de keuze aan welke activiteit hij/zij wil deelnemen.

Activiteit 1 ‘Sportief genieten’
Op het sportpark van voetbalclub RKSVO in Ospel zullen op 20 oktober gezellige, sportieve activiteiten plaatsvinden. Deelname is geheel vrijblijvend. U kunt ook als toeschouwer genieten van de sportieve activiteiten en spellen onder het genot van een hapje en een drankje. Het geheel zal opgeluisterd worden door enkele muzikale optredens. Verder is er de mogelijkheid tot deelname aan een gratis bingo.

Activiteit 2: ‘Luisteren, kijken en genieten’
In de kerkzaal in Budschop worden op 20 oktober diverse muzikale en amusante optredens verzorgd. Gezelligheid en genieten staan hier voorop. Ook bij deze activiteit zijn leuke prijzen te winnen bij de gratis bingo. Voor een lekker hapje en een drankje wordt gezorgd.

Opgave
U kunt zichzelf opgeven voor de vrijwilligersdag middels dit opgaveformulier. Hier kunt u aankruisen aan welke activiteit u wil deelnemen op 20 oktober. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 oktober a.s. Indien u zich opgeeft, ontvangt u voor 20 oktober een persoonlijke uitnodiging. Dit jaar wordt geen eigen bijdrage gevraagd.

Inlichtingen
Heeft u nog vragen of wenst u verdere inlichtingen? Neem dan gerust contact op met Vorkmeer Nederweert:

Kapelaniestraat 4
6031 BX Nederweert
Tel. 0495-688249
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012