Herfst Expositie Galerie Heijnen decor

Laatst bijgewerkt: maandag 01 oktober 2012

Herfst Expositie in Galerie Heijnen decor met o.a. bijzondere werken van Maruel Janssen  Nederweert en Huub Kuepers op zaterdag 6 en zondag 7 oktober van 10.00 – 17.00 uur. U wordt dan verwend op een likeurtje naar keuze, door Likeurproeverij Erny Coenen.                                                                            

‘Waar het oog op valt, onbewust, of bij toeval. Het zijn eenvoudige ontdekkingen, ver weg of verrassend dichtbij, geïnspireerd door mens en natuur.’ De schoonheid van de wereld in beeld gebracht door Maruel Janssen.
Maruel Janssen (Tegelen, 1965)  is volledig autodidact. In 1995 maakte zij haar eerste potloodpastel krijttekeningen. Sinds 2000 werkt zij ook in olieverf. Zij laat zich in haar werken vooral inspireren door mensen en de natuur.  Soms voorziet ze haar onderwerpen van bijzondere kaders.   Soms spelen ook verweerde en dode materialen een rol. Met dit  samengaan van verschillende, schijnbaar tegengestelde dimensies vertelt Maruel Janssen steeds een verrassend verhaal.
Sinds kort heeft ze fotografie aan haar palet toegevoegd. In haar fotografisch werk staat vooral de natuur centraal. En ook hier is het resultaat van een bijzondere schoonheid.
www.marueljanssen.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huub Kuepers uit Nederweert maakt met glas beeldende kunst, heel levendig van kleur, een openbaring van licht en helderheid, een techniek van samensmelten en combineren met diverse glassoorten, tijdens dit samensmelten kunnen zand en andere materialen worden toegevoegd, en ontstaat er in het glas verbondenheid vaak uitgebeeld in allerlei vormen.
Huub is een ware glaskunstenaar die 6 en 7 okt. zelf aanwezig zal zijn voor uitleg van deze bijzondere kunstvorm. Voor meer informatie:
www.hkglasfusion.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012