Kern met Pit

Laatst bijgewerkt: maandag 01 oktober 2012

Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) organiseert elk jaar de wedstrijd Kern met Pit. Wil jij graag zelf iets aan jouw leefomgeving verbeteren, schrijf je dan voor 30 november 2012 in voor editie 2013!

Wat is Kern met Pit?
Kern met Pit is een wedstrijd voor bewonersgroepen. Via deze wedstrijd kunnen zij aan de slag om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. Wie dat voor elkaar krijgt, ontvangt het predicaat Kern met Pit en duizend euro. Daarnaast wint per provincie één bewonersgroep de trofee en een extra prijs van vijftienhonderd euro. Als klap op de vuurpijl kunnen deze trofeewinnaars meedingen naar de nationale titel 'Beste Kern met Pit van Nederland!' en extra prijzen winnen. De inschrijvingstermijn is van 1 september tot en met 30 november 2012. De beste ideeën kunnen deelnemen aan de wedstrijd!

Het succes van Kern met Pit
Meer dan tweeduizend bewonersgroepen hebben de afgelopen edities met succes aan Ken met Pit deelgenomen. Bewonersinitiatieven leveren zoveel op. Dit is wat Kern met Pit-deelnemers steeds opnieuw laten zien. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van een skatebaan, het bouwen van een dorpshuis of het organiseren van een groot theater waar het hele dorp aan mee doet. Kern met pit brengt bewoners dichter bij elkaar.

Wil je meedoen? Ga naar www.kernmetpit.nl en schrijft je in!

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012