Prins Patrick II en Prinses Angelien

Laatst bijgewerkt: maandag 14 januari 2013

Zaterdag 5 januari werd tijdens de drukbezochte pronkzitting in gemeenschapshuis Reigershorst, Prins Michel de 1ste afgetakeld als prins en op ludieke wijze aan de Prinsengarde overgedragen en opgenomen in hun gezelschap.

Na deze ceremonie werd de nieuwe Prins samen met zijn Prinses middels een muzikale zeer spannende act als 45e Prins van de Piepkukes door Vorst Peter uitgeroepen als het nieuwe prinsenpaar van K.V. de Piepkukes.

De nieuwe Prins van K.V. de Piepkukes is de 38 jarige Patrick Snijders, geboren op Hushoven te Weert en woonachtig op de Rendierenlaan te Nederweert-Eind. Prins Patrick de 2de is gehuwd met Angelien van Nieuwenhoven en zij is werkzaam in het MMC te Veldhoven. Zij zijn trotse ouders van Job & Seb.

In het dagelijkse leven is Prins Patrick de 2de werkzaam als Sales manager bij NL Mondoor Zweefdeuren, onderdeel van Kone deursystemen te Veenendaal. Hij is fanatieke jeugdleider van de Eindse Boys, klust en kookt graag, en houdt van het mooie bourgondische leven.

Het nieuwe Prinsenpaar wordt bijgestaan door 3 adjudanten. Het komende vastelaovund-j seizoen zal hij het Piekkuke-riek regeren met zijn devies:

"Deze vastelaovund-j goan vae 't make,
    
det is toch um te kaake."

Prins Patrick II heeft de huisorde van "'t Hendig Menke". Op zondag 20 januari is er in zaal Smolenaers, aan het Pastoor Maesplein te Eind, een Prinsereceptie. Aanvang 13.33 uur. Verenigingen welkom vanaf: 15.33 uur.

Gae mocht-j allemaol kome.

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012