Tennissen voor kinderen in Afrika

Laatst bijgewerkt: dinsdag 12 maart 2013

Op zondag 21 april vindt er bij tennisvereniging T.C. Eynderveld een tennisevenement plaats voor het goede doel. Op deze dag zijn zowel kinderen als volwassenen welkom die het leuk vinden om kennis te maken met de tennissport. Is tennis voor jou niet nieuw en speel je het al enkele jaren? Ook dan ben je van harte welkom!

De organisatie van het evenement is in handen van de tennis4change foundation. Er wordt een leuk programma opgesteld voor kinderen en volwassenen waarin tennis uiteraard centraal staat. Maar behalve dat er veel wordt getennist, wordt er ook op een inspirerende manier stil gestaan bij het werk en de projecten van de tennis4change foundation.

De tennis4change foundation start en ondersteunt projecten voor kinderen in de sloppenwijken van Nairobi, Kenia, met als doel het stimuleren van educatie en sport (tennis). Om er voor te zorgen dat alle projecten een succes worden, organiseert de tennis4change foundation leuke en inspirerende tennisevenementen in samenwerking met tennisclubs door heel het land!

Dus, heb je zin in een leuke en inspirerende dag vol tennis? Neem dan nu een kijkje op www.tennis4change.nl en schrijf je direct in. Dan zien we jou hopelijk terug bij T.C. Eynderveld op zondag 21 april.

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012