Festeynder Plein steunt Alpe d'HuZes project

Laatst bijgewerkt: vrijdag 29 maart 2013

Jaarlijks steunt de Festeynder Plein organisatie een goed doel in de regio. De opbrengst van de jaarlijkse goede doelenloterij, komt dit jaar ten goede aan de organisatie Alpe d'HuZes Nederweert. Men heeft de loterijverkoop graag enkele maanden naar voren gehaald, om zo deze sympathieke actie te kunnen ondersteunen.

Vijtien ambtenaren van de gemeente Nederweert, met onder hen burgemeester Evers, zullen begin juni de Alpenkolos proberen te bedwingen. Dit om op deze manier een groot bedrag bij elkaar te fietsen voor de KWF kankerbestrijding. Ambtenaren van de gemeente Nederweert zullen vanaf begin  april a.s. de loten aan de man proberen te brengen voor dit geweldige initiatief. Dit om hun collega's te ondersteunen en hun betrokkenheid met het goede doel te benadrukken.

De hoofdprijs is een volledig verzorgd arrangement voor 6 personen, incl. driegangendiner en enkele uurtjes bowlen. Dit wordt aangeboden door Tex-Mex Restaurant en Bowlingcentrum CHICHI's aan de Randweg West in Nederweert. De loten werden gesponsord door Drukkerij van Deursen en het ontwerp van de loten door GetNoticed, Internet+Bureau, ook uit Nederweert. Daarnaast zullen nog diverse andere mooie prijzen beschikbaar zijn voor de loterij. De trekking zal plaatsvinden op zaterdag 10 augustus a.s. tijdens het vierde Festeynder Plein, dit om plm. 23.00 uur.

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012