Nationale Sportweek

Laatst bijgewerkt: vrijdag 12 april 2013

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland de breedtesport in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.  Nederweert haalt dit jaar ook alles uit de kast om er een sportieve week van te maken. 

Álle basisschoolkinderen van de gemeente Nederweert krijgen een sportboekje. Middels dat boekje kunnen ze tijdens de Nationale Sportweek kennis maken met diverse sporten die Nederweert te bieden heeft. Ze kunnen erin vinden wanneer ze bij welke sportaanbieder een keer mogen meetrainen. Dit is geheel gratis. Zo kunnen ze proeven aan tafeltennis, volleybal, reddingsbrigade, handbal, snorkelen, karate, total kids defence, gymics, kinderyoga, handboogschieten, judo, dansen, turnen en e-fitness.

Het is een initiatief van de Combinatiefunctionarissen Sport, in samenwerking met een groot aantal sportaanbieders en basisscholen. Het heeft als doel zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de vele verschillende sporten die Nederweert te bieden heeft, zodat ze een bewuste keuze kunnen maken welke sport het beste bij hen past.

Voor meer informatie, of voor andere vragen over sport, neem contact op met:
Myrna van der Weerden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0654335374
Carolien Peters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0619018541

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012