Welkom op de website van Nederweert-Eind

Nederweert-Eind heeft sinds 1977 officieel een Dorpsraad. Om de inwoners van activiteiten en ontwikkelingen, die in ons Dörpke plaats vinden te informeren, werd er regelmatig een nieuwsbrief opgesteld die bij ieder adres in Eind in de brievenbus werd gedaan om de inwoners zo goed als mogelijk op de hoogte te houden. Dit is momenteel niet meer denkbaar in ons digitale tijdperk. Toch is het idee om onze inwoners te informeren nooit veranderd. Alleen maken we nu gebruik van de social media met al haar mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is een website. Ook de Dorpsraad Eind heeft uiteraard al jarenlang deze eigen website. Om de zoveel jaar wordt deze website ‘opgefrist’. Dit doen we niet alleen met tekst, maar ook met foto’s c.q. afbeeldingen. Naast de eigen website maken we tegenwoordig ook gebruik van facebook om dorpsbewoners actief te informeren over nieuwe dorpsactiviteiten maar ook over onderwerpen van de gemeente Nederweert die voor inwoners van Eind van belang kunnen zijn.

Nederweert-Eind heeft een uitgebreid natuurgebied, welk ieder seizoen een scala aan prachtige beelden biedt. Wij nodigen dan ook alle inwoners uit om eens in ons prachtig natuur- en buitengebied te gaan wandelen om te genieten van de prachtige natuur. En maak eens een foto en stuur die naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij onze site kunnen ‘opfrissen’ met foto’s gemaakt door onze eigen inwoners.

Wij hopen jullie met onze website en facebookpagina nog beter op de hoogte te brengen van het reilen en zeilen in onze bruisende gemeenschap.

Veel leesplezier,
Dorpsraad Eind 

 

Free Joomla! templates by Engine Templates