Stichting Okido Peuterprogramma

Voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar bieden wij het peuterprogramma aan. Ook kinderen buiten de kern Nederweert-Eind kunnen deelnemen aan ons programma, om samen met ons te spelen, ontdekken, ervaren, ontwikkelen etc.

Waar?
De opvang vindt plaats in het gebouw van Basisschool De Tweesprong aan de Sint Gerardusstraat 22 te Eind.

Voor wie?
Kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar oud.

Wat?
Het peuterprogramma dat wordt aangeboden betreft het VVE programma "startblokken en basisontwikkeling". De pedagogisch medewerkers hebben hiervoor een scholingstraject gevolgd. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Een gevarieerd aanbod van activiteiten, afgestemd op de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van het kind. Ook is er speciale aandacht voor de spraaktaal ontwikkeling. Er wordt gewerkt vanuit een gezamenlijk pedagogische visie.
Daarnaast wordt er gewerkt met een overdrachtsformulier naar de basisschool toe, waardoor de doorgaande ontwikkelingslijn van het kind wordt gewaarborgd. Sommige gegevens kunnen van essentieel belang zijn in de overgang naar de basisschool. Uiteraard worden er alleen gegevens verstrekt aan de basisschool na toestemming van de ouders/verzorgers.
Onze locatie is voorzien van een mooie natuur ontdektuin, waar de kinderen volop kunnen spelen, ontdekken en beleven. Samen volgen wij zo de verschillende seizoenen.

Door wie?
Gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Openingstijden?
Dinsdag van 8.30 tot 11.30 uur
Donderdag van 8.30 tot 11.30
Gedurende 40 weken per jaar, dus niet tijdens de schoolvakanties.

Kosten.
Vraag via ons email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de tarievenlijst aan.

Meer info…
Mocht je meer willen weten, kom dat gerust tijdens onze openingstijden een keertje binnen. We willen je graag meer vertellen en laten zien!
Neem ook eens een kijkje op onze website www.stichting-okido.nl
We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 06-34958535 of 0495-585489

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012